Pikayhteystiedot

icon_widget_image Lauttasaarentie 9, 00200 Helsinki icon_widget_image 044 0733 563 icon_widget_image info@rbr.fi

Mikrosementti

Pikainfo

Osasto:

Kuvaus

Korkealaatuinen, niveletön ja vedenpitävä viimeistelymateriaali. MIKROSEMENTTI sopii käytettäväksi seinillä ja lattioilla, sekä märissä tiloissa, kuivissa huoneissa että ulkona.
MIKROSEMENTTI on mineraali viimeistely materiaali, joka antaa pinnan viimeistelyn, joka on samanlainen kuin betonilla ja luonnonkivellä. Mikrosementin kestävyys ja levitystehokkuus antavat sille monia etuja klassisiin viimeistelyihin verrattuna. Mikrosementin suurin etu on saumaton pinta, joka on erittäin helppo pitää puhtaana. MIKROSEMENTTI voidaan asentaa hyvin erilaisiin alustoihin, kuten keraamisiin laattoihin, maalattuihin / rapattuihin seiniin, työtasoihin.
Valmiiksi viimeistelty on ohut 2-3mm, joten se on erittäin kätevä saneerauksen. Pohjamateriaalia ei tarvitse purkaa ennakolta, eikä se paranna merkittävästi olemassa olevaa pintaa.
Microloggia mikrosementtillä on saatavilla laaja värivalikoima ja kyky yhdistää erilaisia ​​värejä antavat sinulle mahdollisuuden käynnistää ideasi ja luoda todella ainutlaatuinen ja omituinen ulkonäkö yhdessä mestarien kanssa.
Microloggia mikrosementti on monikerroksinen tuotejärjestelmä, jolla saavutetaan tyylikäs ja kaunis viimeistely.
Koko Microloggia mikrosementti-tuotejärjestelmä on ISO 9001 -sertifioitu.